+31 (0) 6 16 09 16 68 info@homeclimatesystems.nl
Selecteer een pagina

Contact

 

E-mail

info@homeclimatesystems.nl

Bel mij

+31 (0) 6 16 09 16 68
+31 (0) 24 67 91 16 10

Bezoek adres

Middelweg 24
6584AH Molenhoek

btw + KVK

btw NL001648800B30
KVK 08140859

MIJN DIENSTEN

Vraagbaak en second opinion

Zijn er uitdagingen in je project waar je maar niet uitkomt, of wil je eens een frisse blik die met je meekijkt, dan kom ik graag langs. Vaak hebben comfortproblemen te maken met een niet correcte inregeling of foutief gebruik van de ruimtetemperatuurregelingen. Zo zijn grote problemen vaak met een kleine finetuning op te lossen.

Opleverservice

Om jouw klanten volop te laten profiteren van de installatie die jij voor ze maakte, is het belangrijk dat de inregeling en afstelling ervan perfect bij de gebruiker past. Met mijn kennis van installaties en plezier in het uitleggen van technieken, kan ik jouw klanten namens jou helpen om hun installatie precies naar hun wens in te stellen. Vervolgens kan ik ze in jip-en-janneketaal uitleggen hoe zij de installatie kunnen bedienen voor maximaal comfort tegen minimale kosten.

Training

Ik ben graag bereid om alles wat ik de afgelopen jaren leerde over het ontwerp, de inregeling en het gebruik van temperatuurregelingen, over te dragen aan jouw team.

Advies en ontwerp

Mijn kennis van ruimtetemperatuurregelingen gebruik ik graag om jou te adviseren welk product of systeem goed aansluit op de wens van jouw klant. Als vaste partner, kan ik desgewenst ook het ontwerp en de inregeling van het systeem voor je verzorgen.

Oplossing van je comfortprobleem

Ruimtetemperatuurregelingen zijn tegenwoordig zó slim, dat het instellen ervan een specialistisch klusje is geworden. Daardoor kan het zijn dat je regeling niet goed communiceert met je ketel of warmtepomp, hij niet goed voelt hoe warm het nu daadwerkelijk is, of hij de warmte niet goed of niet op het gewenste moment kan verdelen. Ik kan je helpen om je installatie goed in te regelen en precies zó af te stellen dat hij perfect past bij jou en je leven. Daarnaast neem ik graag de tijd om jou en je huisgenoten te leren hoe je de regeling écht voor je kunt laten werken, want een goed ingestelde ruimtetemperatuurregeling kan je leven wel degelijk een stuk comfortabeler maken! Bovendien ga je de verbeterde afstemming en inregeling waarschijnlijk terugzien op je gas- of elektrarekening.

Ontwikkelpartner

Als productmanager was ik jarenlang verantwoordelijk voor de producten van Uponor in Nederland. Met mijn kennis van regeltechniek, fungeerde ik als aanjager van vernieuwingen en kritische sparringpartner bij voorgenomen productintroducties. Ook voor jouw merk kan ik actief meehelpen bij het ontwikkelen van verbeteringen.

Training van installateurs en serviceteams

Pas als de professionals die met je product werken haar volle potentie kennen, heeft het product kans van slagen. Zoals ik eerder voor onder andere Uponor deed, kan ik je helpen met de ontwikkeling van praktische handleidingen en interessante trainingen, zodat installateurs de volle potentie uit je product halen. Desgewenst kan ik deze trainingen ook namens jouw merk geven.

Communicatiehulp

Met ruime kennis van de manier waarop mensen een product ervaren, kan ik je marketingteam helpen bij de ontwikkeling van communicatie die mensen wél begrijpen. Brochures, handleidingen, filmpjes, maar ook beurspresentaties en demo’s. 

Contact formulier

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier!

15 + 15 =

Pin It on Pinterest

Deel mijn website met anderen!

Open chat
1
Hallo klik hier om een chat te starten
Goedendag,

Waar kan ik u mee helpen?
Heeft u een vraag over één van mijn diensten of heeft een andere vraag?

Ik sta u graag te woord.