+31 (0) 6 16 09 16 68 info@homeclimatesystems.nl
Selecteer een pagina

Over mij

 

Een slimme temperatuurregeling
werkt vóór ons, niet tegen ons.

Ik geloof erin dat een goed ingeregelde slimme ruimtetemperatuurregeling ons véél kan brengen. Extra comfort, lagere kosten en meer gemak… Omdat smart ruimtetemperatuur-regelingen echter zó veel kunnen, worden ze vaak verkeerd gebruikt en gaan ze tégen ons werken. Het wordt niet meer warm, de rekeningen stijgen en het humeur daalt. Door goed naar mensen en hun uitdagingen te luisteren, de problemen te verhelpen en vervolgens rustig uit te leggen hoe ze wél van hun regeling kunnen profiteren, wil ik bewijzen dat slimme regelingen ons leven wel degelijk een stukje mooier kunnen maken!

Mijn passie

Ik ben bezeten van regeltechniek. Bijna twintig jaar werkte ik in dienst van fabrikanten van ketels, verdelers, ruimtetemperatuurregelingen en warmtepompen aan de allernieuwste installatietechnieken. Technieken worden steeds slimmer en interessanter, maar ook complexer. Ik zie particulieren, maar ook installateurs en ontwikkelaars vechten met het ontwerpen, inregelen en bedienen van de smart oplossingen die fabrikanten voor ze bedenken. Dat is zonde, want alleen goed ingeregeld, halen ze hun échte rendement! In goed overleg met Nathan en Uponor, stopte ik daarom in 2020 als Product Manager en startte ik Home Climate Systems. Klaar om jou te helpen met je regel-uitdagingen!

Passie

De menselijke kant van techniek

De menselijke kant van de techniek vind ik machtig interessant. Waarom werkt iets niet? Wat ervaart de gebruiker? Hoe kan het makkelijker? Met mijn kennis van regeltechniek en interesse in de menselijke factor, help ik gebruikers aan een installatie die wél werkt, ontwikkelaars aan tevreden bewoners, installateurs aan opgeloste mysteries en fabrikanten aan regelaars en handleidingen die mensen wél begrijpen.

Wat kan ik voor jou betekenen? Neem gerust contact met me op!

Passie

Pionieren en ontrafelen

Als tiener wilde ik precíes weten hoe een huis in elkaar zat. Om daarachter te komen, koos ik voor de opleiding MTS Bouwkunde. Die drang om dingen te doorgronden bleef; ook toen ik in 1988 bij Nefit in dienst kwam. Ik stond erop om eerst zelf de hele productie tot aan het laatste schroefje te doorlopen om het product écht te leren kennen. Ontleden, analyseren, ontrafelen en later ook ontwikkelen en bouwen; iets wat ik ook bij Velta, Nathan en Uponor vol passie ben blijven doen.

Pin It on Pinterest

Deel mijn website met anderen!

Open chat
1
Hallo klik hier om een chat te starten
Goedendag,

Waar kan ik u mee helpen?
Heeft u een vraag over één van mijn diensten of heeft een andere vraag?

Ik sta u graag te woord.